Mediumschap

Mediumschap

“De waarde van het leven vindt zijn essentie in de liefdevolle verbinding tussen twee mensen. “

– © Ank de Groot –

“Een wereld in een wereld”

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden. Als medium gebruik ik mijn gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken, en deze zo goed mogelijk te vertalen.

Het is vooral is het belangrijk dat er een stem gegeven wordt aan diegene uit de ongeziene wereld die voor jou komt. Ze hebben vaak iets te vertellen aan je, iets wat belangrijk is voor ze, misschien zijn er onafgemaakte woorden de geuit willen worden. Of misschien is er wel een woord ter ondersteuning voor jou.

Een medium kan ook jouw energie veld (aura) lezen. Misschien heb je net even wat ondersteuning nodig en kan je wat inzicht gebruiken. Mijn ervaring met familie opstellingen kan ik tijdens een consult gebruiken. Je kunt ook vragen hebben over reiki, healing, spiritualiteit, en hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken.

Rouwverwerking : Het kan zijn dat je graag contact wil met een overleden dierbare omdat je midden in een rouwproces zit, vragen hebt of misschien wel schuldgevoelens. Of omdat je de liefdevolle verbinding wilt ervaren, en graag even wilt praten over je gevoelens.

Ank de Groot©

Voor het maken van een afspraak kun je bellen of een e-mail sturen.

A new beginning©, bijenwaskaart dec. 2022.

Spirituele huiskamer sessie :

Hierbij kom ik bij je thuis om een dagdeel te verzorgen. De volgende invulling is mogelijk : contact maken met je dierbare overledenen of psychometrie: lezen van foto’s, sieraden.

Maar ook uitvoerige consulten aan de hand van bijenwaskaarten of een intuïtieve tekening. Wil je een uitvoerig consult in besloten kring, neem dan contact op. Voor vragen kun je contact met me opnemen via info@ankdegroot.nl