Mediumschap

Mediumschap

“De waarde van het leven vindt zijn essentie in de liefdevolle verbinding tussen twee mensen. “

– © Ank de Groot –

 

Een medium is iemand die contact legt met de wereld van overledenen en bewijst dat die bestaat. Een medium stelt zich open, zodat via zijn of haar innerlijke zintuigen overledenen vanuit hun wereld via het medium verhalen en feiten kunnen vertellen over zichzelf en anderen. Dat zijn verhalen, gebeurtenissen, voorwerpen, karakters en feiten uit het verleden of het heden. Vaak zijn er nog vragen die onbeantwoord zijn, en kunnen onze dierbaren ons net de steun geven die we nodig hebben. Als medium gebruiken wij onze gevoeligheid om communicatie met de spirituele wereld mogelijk te maken.

Rouwverwerking : Het kan zijn dat je graag contact wil met een overleden dierbare omdat je midden in een rouwproces zit, vragen hebt of misschien wel schuldgevoelens. Of omdat je de liefdevolle verbinding wilt ervaren, en graag even wilt praten over je gevoelens.

Een medium kan ook jouw energie veld (aura) lezen. En vertellen wat er momenteel belangrijk in je leven is. Misschien heb je vragen over bijvoorbeeld je relaties of je werk. Mijn ervaring met familie opstellingen kan ik tijdens een consult gebruiken. Je kunt ook vragen hebben over reiki, healing, spiritualiteit, en hoe je jouw intuïtie kunt gebruiken.

Een combinatie van een contact en consult is ook mogelijk.

Ank combineert ook een Healing en/of rouwverwerking met een consult.

Tarief zie desbetreffende pagina.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of een e-mail sturen.