Trance Healing

Trance Healing

Healing

Tijdens de Healing waarbij ik contact maak met mijn healing gidsen leg ik mijn handen op u, terwijl u ontspannen op een behandeltafel ligt. U kunt ook gaan zitten als u dat fijner vind en ik hoef u ook niet aan te raken als u dat niet prettig vindt. Via de aanraking kan de energie van de spirituele wereld, naar elke plek in uw lichaam stromen, die dit nodig heeft. De Healing is een behandeling die u zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij uw genezing. De energie zal nog een aantal dagen blijven doorwerken en kan bijdragen aan de ondersteuning van de klachten of het wegnemen daarvan. Er is geen garantie dat precies datgene dat u geheeld wilt hebben geheeld wordt, dit wordt bepaald door de spirituele wereld. De Healing kan u aanvullend ondersteunen bij u genezing maar komt niet in de plaats van een reguliere geneeskundige behandeling. Na de healing is er ruimte om na te praten.

Trance Healing

Bij Trance Healing zit u naast mij in een comfortabele stoel, meer over de Trance Healing vind u op mijn pagina Trance Healing en het Mediumschap 

Als u niet in de mogelijkheid bent om langs te komen en u wilt een keer of een aantal dagen op afstand ondersteund worden met een Healing dan kunt u contact met mij opnemen via e-mail.