Coaching en counseling

Coaching en counseling

Soms heb je wel eens behoefte om helderheid te scheppen in je gedachten en gevoelens. Je wilt een verandering in je leven maar je kunt geen beslissing nemen hoe je dit kan doorvoeren.

Als je problemen ervaart is er niet altijd een oplossing, maar er zijn wel mogelijkheden om op een andere manier naar je leven te kijken, je kunt leren om zo effectief mogelijk om te gaan met je leven.

Ik help je om jouw antwoorden te vinden.

Mijn intentie is om op een liefdevolle manier mensen inzicht, zelfvertrouwen en bewustwording te geven.

Dit doe ik door je te begeleiding met coaching, counseling, counseling bij depressie en rouw, Familie systeem opstellingen (privé opstelling), meditatie, intuïtief en helend schilderen, Healing of een Reiki behandeling.

Het mediumschap is iets wat ik beoefen en ook gebruik om vragen of antwoorden helder te krijgen. Samen kijken we wat de juiste stappen zijn op het pad naar heling en persoonlijke ontwikkeling met behoud van je eigen verantwoordelijkheid en keuzes. Of ik help je graag met je spirituele ontwikkeling en je persoonlijke groei.

Persoonlijke Coaching en Counseling is bedoeld voor diegene die weet dat werken aan jezelf verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Ik vind het belangrijk om eerst een kennismakingsgesprek te hebben, kijken of het klikt tussen ons. Dit is vooraf het consult en is gratis.

Voor wie :

Als je onrust ervaart of je depressief voelt.

Als je voelt dat je uit balans bent of stress hebt.

Als je in een rouwproces zit.

Je een verandering in je leef of werk situatie hebt.

Je ervaart problemen binnen je gezin of het gezin waar je uitkomt.

Relatieproblemen, niet alleen met een partner maar ook in je gezin of op je werk.

Onverklaarbare emoties, gedachten en gevoelens.

 

Listen to your heart©.