Reiki behandeling.

Reiki behandeling.

Reiki

Reiki is een Japans woord dat ‘universele levensenergie’ betekent.

Het Usui Systeem van Reiki Healing, of Usui Shiki Ryoho, gebruikt deze energie door zachte aanraking ten behoeve van genezing.

Het Usui Systeem van Reiki kan een persoonlijk hulpmiddel zijn bij genezing en groei, een zachte aanvullende therapie bij holistische geneeswijzen.

Een Reikibehandeling steunt het hele wezen : fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Het kan gegeven worden om de gezondheid en het emotionele welbevinden te bevorderen.

Wanneer een Reikibehandelaar zijn of haar handen op een bekleed gedeelte van zijn of haar eigen lichaam of dat van iemand anders legt, stroomt Reiki door de behandelaar naar de cliënt. Die stroom kan ervaren worden als een gevoel – warmte, koude, trilling, prikkeling, ongewone zwaarte – en soms voelt men niets.

Van Reiki is bekend dat het spieren ontspant, gedachten tot rust brengt en pijn verzacht. Het is wetenschappelijk bewezen dat Reikibehandelingen genezing bevorderen. Vele gezondheids-zorgmedewerkers gebruiken op effectieve wijze Reiki in hun beroep.

Een behandeling duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur, daarna is er nog even gelegenheid om na te praten over de ervaring en vragen te stellen.

Mijn Reiki behandelingen zijn geen standaard behandelingen, ik laat me leiden door de spirituele wereld. Dus ik gebruik mijn mediumschap in de reiki behandeling. Meer over het mediumschap kun je vinden op desbetreffende pagina.

Heb je nog nooit een Reiki of energetische behandeling gehad is het raadzaam om meerdere behandelingen te nemen. De ingang gezette heling kan dan beter integreren in jouw systeem. De ervaring leert dat 4 keer achter elkaar het beste is voor jouw hele wezen.

Je kunt een afspraak maken via info@ankdegroot.nl

Reacties zijn gesloten.