Agenda

Agenda

De waarde van het leven begint bij de liefdevolle verbinding met jezelf. Voorbij oordelen, overtuigingen, pijn en angsten vind je je ware zelf.
– © Ank de Groot –

Trance Healing Workshop vrijdag 16 juni 2023.

In deze workshop deel ik mijn expertise en ervaring die ik, de afgelopen 12 jaar, heb opgedaan in het ontvangen en geven van trance healing.

Door middel van oefeningen help ik je om in trance te gaan. Je gaat ervaren hoe het voor jou voelt om in trance te zijn. Vanuit die staat kan je een diepere trance-staat gaan ervaren. Ook leer je op welke manier je de verschillende staten van trance in kan zetten, om jezelf krachtiger, rustiger en veiliger te voelen.

Wil je meer weten klik hier.

 

Familie opstellingen in een groepje :

Dag van 10.00 tot 14.00/14.30 uur : vrijdag 23 juni.

Kosten : € 125,00 contant inclusief jouw opstelling.

 

In de ochtend van 10.00 tot 12.30 uur : donderdag 8 juni en donderdag 29 juni.

In de avond van 19.30 tot 22.00 uur : donderdag 15 juni. 

Kosten : € 90,00 contant inclusief jouw opstelling.

Opgave via e-mail info@ankdegroot.nl of Whatsapp 06-51959790.

Als je je opgeeft voor deelname aan Familie Opstellingen (in een groep) ontvang je een factuur ter bevestiging. Bij afzeggingen die niet tenminste 24 uur van tevoren worden gemeld wordt € 27,50 in rekening gebracht.

Je kunt natuurlijk altijd kiezen om een individuele familie opstelling te doen. In plaats van representanten gebruik ik ook vloerankers(blaadjes), kussens of zelfs stoelen. Hier is het effect hetzelfde als van een groepsopstelling. Een opstelling gaat over jou en je familieleden, maar voor het doen van een opstelling is het niet nodig dat ze erbij zijn.

Meer over Familie Opstellingen klik hier: