Meditatie

Meditatie

Meditatie

universele liefde.

Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Voor vele mensen is het niet eenvoudig te ontspannen. Wij zijn gewend geraakt aan stress, pijn en ongemak. Tijdens het mediteren kan men gemakkelijk diep ontspannen, zonder dat men een inspanning hoeft te leveren. Door meditatie ontstaat er een evenwicht tussen de linker- en de rechterhelft, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe impulsen, zo wordt het denken meer intuïtief en creatief.

Tijdens mediteren focussen we op het NU. Mediteren leert ons bewuster en opmerkzamer te worden, waardoor we steeds meer tijd in het NU doorbrengen en de kwaliteit van ons leven verbetert.

 

Individuele meditatie op afspraak.

“Ik neem je mee op reis, een reis in jezelf. Ik geef de meditatie les op intuïtie en gevoel. De les zal meer verdieping in jezelf geven: rust in je hoofd, het luisteren naar je hart en het waarnemen van je lijf. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt in en om je heen”. Na de meditatie is er aandacht om te praten over een bepaalde situatie in je leven waar je inzicht over zou willen hebben.

Volwassen : € 25,00 incl. B.T.W. contant per les van iets meer dan een uur.

Jeugd tot 21 : € 22,50 incl. B.T.W. contant per les van iets meer dan een uur.

Afspraak via e-mail info@ankdegroot.nl of whatsapp. 06-51959790.