Meditatie

Meditatie

Listen to your heart©.

Meditatie

Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Voor vele mensen is het niet eenvoudig te ontspannen. Wij zijn gewend geraakt aan stress, pijn en ongemak. Tijdens het mediteren kan je gemakkelijk diep ontspannen, zonder dat je een inspanning hoeft te leveren. Door meditatie ontstaat er een evenwicht tussen de linker- en de rechterhelft, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe impulsen, zo wordt het denken meer intuïtief en creatief.

Tijdens mediteren focussen we op het NU. Mediteren leert je bewuster en opmerkzamer te worden, waardoor je steeds meer tijd in het NU doorbrengt en de kwaliteit van je leven verbetert.

 

Individuele meditatie op afspraak.

“Ik neem je mee op reis, een reis in jezelf. Ik geef je de meditatie op intuïtie en gevoel. Het zal meer verdieping in jezelf geven: rust in je hoofd, het luisteren naar je hart en het waarnemen van je lijf. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt in en om je heen”. Ik hoor vaak dat de meditatie als helend en sereen ervaren wordt. Na de meditatie is er ruimte om even te praten.

Afspraak via e-mail info@ankdegroot.nl of whatsapp. 06-51959790.