Trance Healing/Reiki

Trance Healing/Reiki

Healing

Tijdens de Healing leg ik mijn handen op u, terwijl u ontspannen op een behandeltafel ligt. U kunt ook gaan zitten als u dat fijner vind en ik hoef u ook niet aan te raken als u dat niet prettig vindt. Via de aanraking kan de energie van de spirituele wereld, naar elke plek in uw lichaam stromen, die dit nodig heeft. De Healing is een behandeling die u zowel emotioneel, mentaal, fysiek of spiritueel kan ondersteunen bij uw genezing. De energie zal nog een aantal dagen blijven doorwerken en kan bijdragen aan de ondersteuning van de klachten of het wegnemen daarvan. Er is geen garantie dat precies datgene dat u geheeld wilt hebben geheeld wordt, dit wordt bepaald door de spirituele wereld. De Healing kan u aanvullend ondersteunen bij u genezing maar komt niet in de plaats van een reguliere geneeskundige behandeling.

Trance Healing

Bij Trance Healing zit u in een comfortabele stoel naast mij, meer over de Trance Healing vind u op mijn pagina Trance Healing en het Mediumschap 

Kosten  € 60,00 per consult (het is van te voren niet te zeggen hoelang het duurt maar meestal niet langer dan een uur, en er is gelegenheid om even na te praten.

Als u niet in de mogelijkheid bent om langs te komen en u wilt een keer of een aantal dagen op afstand ondersteund worden met een Healing dan kunt u contact met mij opnemen via e-mail. Voor trance healing op afstand bereken ik € 22,00 welke eerst dient te worden overgemaakt op mijn rekening.

Of ik kom bij u thuis om u een Healing te geven, als u niet te ver weg woont. Ik zal wat extra brandstofkosten berekenen.

 

 

REIKI

Reiki is een Japans woord dat ‘universele levensenergie’ betekent.

Het Usui Systeem van Reiki Healing, of Usui Shiki Ryoho, gebruikt deze energie door zachte aanraking ten behoeve van genezing.

Het Usui Systeem van Reiki kan een persoonlijk hulpmiddel zijn bij genezing en groei, een zachte aanvullende therapie bij holistische geneeswijzen.

Een Reikibehandeling steunt het hele wezen : fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Het kan gegeven worden om de gezondheid en het emotionele welbevinden te bevorderen.

Wanneer een Reikibehandelaar zijn of haar handen op een bekleed gedeelte van zijn of haar eigen lichaam of dat van iemand anders legt, stroomt Reiki door de behandelaar naar de cliënt. Die stroom kan ervaren worden als een gevoel – warmte, koude, trilling, prikkeling, ongewone zwaarte – en soms voelt men niets.

Van Reiki is bekend dat het spieren ontspant, gedachten tot rust brengt en pijn verzacht. Het is wetenschappelijk bewezen dat Reikibehandelingen genezing bevorderen. Vele gezondheids-zorgmedewerkers gebruiken op effectieve wijze Reiki in hun beroep.

Wilt u een Reikibehandeling? Deze kost € 60,00 per behandeling. Een behandeling duurt ongeveer 1 uur, daarna is er nog even gelegenheid om na te praten.

Reikibehandeling voor kinderen € 45,00.

 

Reikibehandeling op afstand.

Als u niet in de mogelijkheid bent om langs te komen en u wilt een keer of een aantal dagen op afstand ondersteund worden met een Reiki dan kan u contact met mij opnemen via e-mail. Per afstandsbehandeling bereken ik € 22,00 welke eerst dient te worden overgemaakt op mijn rekening.

Of ik kom bij u thuis om u een Reikibehandeling te geven, als u niet te ver weg woont. Ik zal wat extra brandstofkosten berekenen.