Over mij

Over mij

“De waarde van het leven vindt zijn essentie in de liefdevolle verbinding tussen twee mensen. “

– © Ank de Groot –

 

Welkom op mijn website.

Ik ben Ank de Groot, geboren in het jaar 1964 als één van een tweeling. Ik ben getrouwd en heb twee fantastische dochters. Ik woon samen met mijn gezin in De Bollenstreek. Al van kinds af aan teken ik en ik kom ook uit een zeer creatieve familie waar kunstschilders in voorkomen. Sinds mijn twintigste beoefen ik yoga.

Voordat ik moeder werd ben ik werkzaam geweest als administratief medewerkster, telefoniste/receptioniste. Na de geboorte van mijn eerste dochter ging het niet optimaal met mijn gezondheid en uiteindelijk vond ik mijn heil in het alternatieve circuit. Ik ben mij gaan verdiepen in het alternatieve en spirituele gebied. Ik kwam erachter dat ik heel gevoelig ben en dat mijn intuïtie heel sterk werkt. Mijn verlangen naar heling en om mij persoonlijk te ontwikkelen werd steeds groter, ook het verlangen om anderen te begeleiden met persoonlijke ontwikkeling en heling.

Mijn creatieve pad is een mooie aanvulling op mijn pad van persoonlijke ontwikkeling, beiden lopen door elkaar en vullen elkaar perfect aan.

Ik laat mij inspireren door het leven zelf, de natuur, mijn gevoel en innerlijke beelden.

Ik heb ontdekt dat kleuren en vormen een betekenis hebben en helend werken. In de stilte word ik helder en ontvouwen zich inzichten. Creatief bezig zijn is mijn passie en daardoor vergeet ik de wereld om mij heen.

 

 

 

Kunst van Ank  :
//galerieankdegroot.exto.nl/

 

 

Opleidingen/trainingen en cursussen :

2019   Counseling bij depressie en rouw (Civas).

2018   Counseling (Civas).

2018   Trance Healing bij de Zwanenhof, met Jackie Wright.

2018   Demonstrating Mediumschap ’18”,  bij de Zwanenhof, met Andy Byng & Philip Dykes.

2017   Trance Healing & its Development bij de Zwanenhof, met Jackie Wright and David Schiesser.

2017   Trance en Fysiek Mediumschap, Academie voor mediumschap met Scott Milligan.

2016   Mediamieke training bij de Zwanenhof, met James van Praagh & Lynn Probert.

2016   Workshop Geld Verdienen met je roeping met Hylke Bonnema.

2016   Trance en Fysiek Mediumschap, Academie voor mediumschap met Scott Milligan.

2015   “The Voice of the Soul” bij de Zwanenhof, met leraren Brian Robertson and Simon James.

2014   Intuïtieve en mediamieke Ontwikkeling bij de Zwanenhof, met Mavis Pittila.

2014   Trance en Fysiek Mediumschap, Academie voor mediumschap met Scott Milligan.

2013   Mediamieke training bij de Zwanenhof, Zenderen met Sharon Harvey.

2013 en 2014  Trance weekend bij Jitske Kuijer.

2012   Opleiding Mediumschap en Intuïtie, C.S.P.O. Dicht-ter-bij in Boskoop. Leraren Yvo Laurens Manus en Matthijs de Leng.

2010  A week at The Arthur Findlay College with Maureen Murnan.

2010  Workshop Mediumschap aan de Academie voor mediumschap.

2007  Training Familie Opstellingen volgens de Methode van Bert Hellinger.

2004  Opleiding Reiki Master Usui Shiki Ryoho van het Usui System of Natural Healing.

2001   Touch for Health.

1998   Reiki I  Usui Shiki Ryoho van het Usui System of Natural Healing.

1999   Reiki II Usui Shiki Ryoho van het Usui System of Natural Healing.