Uit het hoofd in het hart. Meditatie en visualisatie.

Uit het hoofd in het hart. Meditatie en visualisatie.

Meditatie en visualisatie : uit je hoofd, maak verbinding met je hart en kom in je kracht.

Mediteren brengt in de eerste plaats ontspanning voor de geest en het lichaam. Door te mediteren geef je je over aan de weldadige verlaging van de frequentie (alfa golven) van je hersengolven en haal je de spierspanning uit je lichaam. Dat geeft een heerlijke innerlijke rust en een gevoel van nieuwe kracht en energie.

Voor veel mensen is het niet eenvoudig te ontspannen en om rustig te worden in hun hoofd. Wij zijn gewend geraakt aan drukte, stress, pijn en ongemak. Tijdens het mediteren kan je gemakkelijk diep ontspannen, zonder dat je een inspanning hoeft te leveren. Door meditatie ontstaat er een evenwicht tussen de linker- en de rechterhelft, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe impulsen, zo wordt het denken meer intuïtief en creatief.

“Ik neem je mee op reis, een reis in jezelf. Ik geef de meditatie op intuïtie en gevoel. Het zal meer verdieping in jezelf geven: we gaan loslaten wat je niet meer nodig hebt waardoor er rust en kalmte in je hoofd komt, betere concentratie, verbinding met je hart en het waarnemen van je lijf. Je gaat contact maken met je ware zelf, het licht in jou. “

Ik hoor vaak dat de meditatie als helend en sereen ervaren wordt. Na de meditatie is er ruimte om te praten, en vragen te stellen.

De groepjes zijn klein, alle aandacht en focus gaat naar jou. Alles wat je meekrijgt tijdens de lessen kun je thuis mee aan de slag.

Een reeks van 5 keer op de donderdagavond.

Data : volgt nog.

Tijd : 19.30 – 21.30 uur.

Bijdrage per 5 keer : € 100,00

Afspraak via e-mail info@ankdegroot.nl of whatsapp. 06-51959790.

Reacties zijn gesloten.