Familie Opstellingen woensdag 13 maart.

Familie Opstellingen woensdag 13 maart.

Tijdens een familie opstelling kun je gaan kijken wat de achterliggende oorzaak is van iets dat je dwars zit, je pijn doet of iets anders dat je leven belemmert. Bijvoorbeeld als je het overzicht kwijt bent of het gevoel hebt dat je niet op de juiste plaats staat in het gezin waar je uitkomt. Vaak komt dit doordat je onbewust iets op je genomen hebt vanuit je familie. Je bent dan uit loyaliteit voor iemand uit jouw familie systeem aan het zorgen, in plaats van zorgen voor jezelf.

Door het herkennen en erkennen van de oorzaak, die meestal uit het verleden en bij je voorouders vandaan komt, kan je jouw belemmering gaan helen en loslaten.

Dit helpt en bevrijd jezelf, je voorouders, je kinderen en toekomstige generaties.

Een mooie stap naar een bewustere manier van leven; je komt in je eigen kracht te staan, ondersteund door de onvoorwaardelijke liefde, kennis en wijsheid van je voorouders.

Meer over familie opstellingen vindt je hier : Familie Opstellingen.

Ik werk met kleine groepjes waardoor je altijd je vraag kunt indienen.

Tijd : 13.30 – 16.00 uur.

Prijs :  € 90,00 contant dit is inclusief jouw opstelling en je kan gevraagd worden representant te zijn in een ander zijn opstelling. 

Opgeven via : info@ankdegroot.nl, telefoon of Whatsapp. 06-51959790.

Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of worden verplaatst, tenminste 24 uur van tevoren, of bij het niet nakomen van een afspraak wordt er € 27,50 in rekening gebracht.

Reacties zijn gesloten.