Familie Opstellingen maandag 25 maart.

Familie Opstellingen maandag 25 maart.

Het verlangen van de ziel; wat is er in het nu het allerbelangrijkste om geheeld en gezien te worden. Tijdens een familie/systeem opstelling kun je gaan kijken wat de achterliggende oorzaak is van iets dat je dwars zit, je pijn doet of iets anders dat je leven belemmert. Het kan zijn dat je niet op de juiste plek in het gezin staat, en iets op je schouders neemt van iemand vanuit je familie.

Door het herkennen en erkennen van de oorzaak, die meestal uit het verleden en bij je voorouders vandaan komt, kan je jouw belemmering gaan helen en loslaten.

Dit helpt en bevrijd jezelf, je voorouders, je kinderen en toekomstige generaties.

Een mooie stap naar een bewustere manier van leven; je komt in je eigen kracht te staan, je ervaart meer rust, ondersteund door de onvoorwaardelijke liefde, kennis en wijsheid van je voorouders.

Tijd : 10.00 – 12.30/13.00 uur.

Prijs :  € 90,00 contant dit is inclusief jouw opstelling en je kan gevraagd worden representant te zijn in een ander zijn opstelling. 

Opgeven via : info@ankdegroot.nl, telefoon of Whatsapp. 06-51959790.

Afspraken die niet tijdig worden afgezegd of worden verplaatst, tenminste 24 uur van tevoren, of bij het niet nakomen van een afspraak wordt er € 27,50 in rekening gebracht.

Reacties zijn gesloten.