Mediumschap en intuïtie.

Mediumschap en intuïtie.

Cursus Mediumschap en intuïtie.

Ik ben vanaf 2010 bezig mijn mediumschap te ontwikkelen. In deze cursus deel ik je graag mijn kennis en ervaring. Tijdens deze cursus ga je leren hoe je je intuïtie optimaal kan gaan gebruiken, waardoor je je bewustzijn verruimt en je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei stimuleert. We hebben allemaal onze eigen unieke pad te bewandelen, dat doe ik graag in een liefdevolle, veilige en ongedwongen zetting.

De volgende oefeningen en uitleg daarvan kunnen aan bod komen, dit is op basis van wat de groep nodig heeft : Versterken van je energie en het contact met je gidsen/helpers. Meditatie en trance meditatie, werken met aura, visualisaties, psychic consult geven, werken met kleur, foto, bijenwaskaart en voorwerpen lezen.

Je zult meer vertrouwen en verbinding krijgen met jezelf (je ziel) en de liefde van de spirituele wereld ervaren.

2023 : een nieuwe reeks zal waarschijnlijk volgend jaar weer plaatsvinden.

Waar: Praktijk Ank de Groot, Regenvlietweg 35, 2191 BB De Zilk.

Tijd: 19.30 tot ongeveer 21.30 uur. (donderdagavond om de week)

Prijs: € 100,00 (5 avonden).

Wil je 1 enkele keer meedoen dan betaal je 25 euro per keer (kan alleen als er ruimte is).

Minimale deelname: 4 personen.

 

De cursus wordt gegeven door:

Ank de Groot-van der Meer.

Opgave: info@ankdegroot.nl

 


Reageren is niet mogelijk.