De diepte in met een cursus Trance Healing.

De diepte in met een cursus Trance Healing.

Trance Healing Cursus.

Zou je jezelf (of een ander) willen ondersteunen met een Trance Healing dan is de deze cursus een mooi begin of aanvulling op jouw spirituele pad.

In deze cursus leer je over Healing en om via het contact met je helpers/gidsen ‘Healing’ tot stand te brengen. Het medium is verantwoordelijk voor het maken van de link met de helende gids(en), daarna doen zij het werk en verstrekken wat op dat moment nodig is voor de cliënt.

Trance is een natuurlijke staat van ons bewustzijn die we allemaal ongeveer kennen als “dagdromen”. Dagdromen doe je in een lichte trance staat. In trance staat kun je verschillende staten van bewustzijn ervaren, dit zullen we verder uitdiepen.

Door middel van oefeningen kan je gaan ervaren hoe het is om in trance te zijn. Je leert ook hoe je de trance staat van zijn kunt inzetten om jezelf rustiger, krachtiger en veiliger te voelen.

Nadat je deze cursus gedaan hebt kun je jezelf of ander een trance Healing geven, en versterk je het contact met je gidsen.

Voor wie : voor diegene die al bezig is zichzelf te ontwikkelen op spiritueel vlak en het gevoel heeft dat dit een mooie aanvulling is op zijn of haar pad. Maar ook voor diegene die het gevoel heeft dat hij/zij een verandering wil in het leven en beginfase staat van haar/zijn ontwikkeling.

Als je meedoet aan de cursus Trance Healing ben je je bewust dat je zelf verantwoordelijkheid draagt voor je eigen groeiproces. Je kiest ervoor om op persoonlijk en spiritueel vlak te groeien. Sta je in de beginfase van je ontwikkeling dan zal er meer tijd gestoken worden in je eigen helingsproces, dus er is afstemming op jou persoonlijk.

Bijdrage voor de cursus € 196,00, je krijgt hiervoor 4 x  1 uur en 45 minuten les op een afgesproken dag en tijdstip.

Alleen op verzoek en afspraak.

Meer over trance Healing zie mijn pagina.

Algemene voorwaarden Trance Healing Cursus 2022


Reageren is niet mogelijk.