Liefdevolle ondersteuning voor onderliggende emoties.

Liefdevolle ondersteuning voor onderliggende emoties.

universele liefde.

Aanvullende ondersteuning in jouw proces :

Schilderen of tekenen : Als je geen woorden kunt geven aan jouw emoties is schilderen een manier om je woorden om te zetten in beelden of kleuren. Dit kan een liefdevolle heling zijn voor jouw onderliggende emoties.

Reiki : Reiki kan een persoonlijk hulpmiddel zijn bij genezing en groei, een zachte aanvullende therapie bij holistische geneeswijzen. Een Reikibehandeling steunt het hele wezen : fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel. Het kan gegeven worden om de gezondheid en het emotionele welbevinden te bevorderen.

Van Reiki is bekend dat het spieren ontspant, gedachten tot rust brengt en pijn verzacht. 


Reageren is niet mogelijk.