4 x Meditatie woensdagochtend in april.

4 x Meditatie woensdagochtend in april.

Voor vele mensen is het niet eenvoudig te ontspannen. Wij zijn gewend geraakt aan stress, pijn en ongemak. Tijdens het mediteren kan men gemakkelijk diep ontspannen, zonder dat men een inspanning hoeft te leveren. Door meditatie ontstaat er een evenwicht tussen de linker- en de rechterhelft, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe impulsen, zo wordt het denken meer intuïtief en creatief.

Tijdens mediteren focussen we op het NU. Mediteren leert ons bewuster en opmerkzamer te worden, waardoor we steeds meer tijd in het NU doorbrengen en de kwaliteit van ons leven verbetert.

“Ik neem je mee op reis, een reis in jezelf. Ik geef de meditatie les op intuïtie en gevoel. De les zal meer verdieping in jezelf geven: rust in je hoofd, het luisteren naar je hart en het waarnemen van je lijf. Je wordt je bewuster van wat er gebeurt in en om je heen”. Na de meditatie is er aandacht om te praten over een bepaalde situatie in je leven waar je inzicht over zou willen hebben.

Tijd : 10.30 uur.

Dagen : woensdag 3, 10, 17 en 24 april.

Bijdrage : € 55,00 contant per 4 x (duurt iets langer dan een uur).

Opgave via e-mail info@ankdegroot.nl.


Reageren is niet mogelijk.