Diploma Counseling en Counseling bij depressie en rouw.

Diploma Counseling en Counseling bij depressie en rouw.

Soms heb je wel eens behoefte om helderheid te scheppen in je gedachten en gevoelens.

Counseling bij depressie en rouw Diploma© Ank

Je wilt een verandering in je leven maar je kunt geen beslissing nemen hoe je dit kan doorvoeren.

Als je problemen ervaart is er niet altijd een oplossing, maar er zijn wel mogelijkheden om op een andere manier naar je leven te kijken, je kunt leren om zo effectief mogelijk om te gaan met je leven.

Ik help je om jouw antwoorden te vinden.

Vorig jaar heb ik mijn Counseling diploma behaald. Het is een erkend diploma door de BATC dat staat voor Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Omdat het best wel duur is om je aan te sluiten bij een beroepsvereniging en een overkoepelende organisatie om van de zorgverzekeraars een vergoeding te kunnen krijgen, heb ik me niet aangesloten. Hier heb ik mijn tarieven op aangepast.

Sinds 23 maart 2019 heb in nu ook mijn Counseling bij depressie en rouw afgerond.

 

Counseling Diploma© Ank

Reageren is niet mogelijk.